X

Contact

Contactgegevens

Wie heeft deze website gemaakt
Over de makers

Op het internet is redelijk veel informatie over slapeloosheid te vinden. Helaas is deze informatie vaak onvolledig of soms simpelweg onjuist. Deze website is opgezet om mensen kwalitatief hoogwaardige informatie over slapeloosheid te bieden. De website is gemaakt door Jaap Lancee en Victor Spoormaker. De website wordt nu onderhouden door Jaap Lancee.

Dr. Jaap Lancee

Jaap Lancee  is als Universitair Docent verbonden aan de vakgroep Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Hij doet hier onderzoek naar chronische slapeloosheid (insomnie) en nachtmerries. In zijn onderzoek maakt hij veel gebruik van internettoepassingen om deze slaapproblemen te behandelen. Naast het onderzoek verzorgt hij onderwijs, onderhoudt hij verschillende websites en is hij cognitief gedragstherapeut (VGCT). klik hier voor een link naar zijn persoonlijke pagina

Email: info@insomnie.nl

Contact

Jaap Lancee
E-mail: Email: info@insomnie.nl

 

Deze websites zijn mede mogelijk gemaakt door:

 

fonds-pg-logo-retina

uva-logo-retina

Slaap - Een gebruikershandleiding

Waarom slapen we? Wat gebeurt er tijdens je slaap? En wat gebeurt er als je níet slaapt? We schreven er een boek(je) over, samen met VGZ en Slaapmakend. Je kunt 'm hier gratis downloaden:
Slaap - Een gebruikershandleiding